BejelentésBalsa, Tiszaparti vendégház
Magyarország 4468 Balsa, Csáki u. 1/a. +36 30 383 0493

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üdvözöllek vendégházunk           honlapján!

www.tiszapartivendeghaz.5mp.eu

tiszapartivendeghaz@freemail.hu

FACEBOOK: Balsa Tiszaparti Vendégház

 

+36 30 383 0493

Balsán, Tokajtól 13, Nyíregyházától 30 km távolságra, közvetlenül a Tisza mellett, falusi lakókörnyezetben találod vendégházunkat, ahova családi és baráti társaságokat várunk 10-12 főig. Kültéri medence segít elviselni a nyári forróságot. A filagóriában kényelmesen elfogyaszthatják a bográcsban, grillen vagy kemencében készült ételeiket. A sütés főzéshez bográcsot, nyársat biztosítunk.

Az emeleten mindhárom, Tiszára néző, külön bejáratú vendégszobánkhoz saját, zuhanyzós fürdőszoba tartozik. A szobákban két különálló, igény szerint összetolható ágy van és még két személyre pótágyazhatóak. A szobák melletti közös  konyha tűzhellyel, mosogatóval, mosogatógéppel, edényekkel felszerelt.

A játszóhelyiségünkben gyermekjátékok, csocsó, pingpongasztal, az udvaron medence, kosárpalánk, hintaágy, hinta, mászóka, trambulin várja a gyerekeket.  A gyerekek figyelemmel kísérhetik a baromfiudvar eseményeit - tyúkot, gyöngyöst tartunk - és Lizi kutyánk is aktívan részt vesz a társasági életben.

A háztól kődobásnyira, a parton kiköthetnek a vízitúrázók, a Tisza mentén több helyen megtelepedhetnek a horgászok, a komp pár perc sétával elérhető.

A folyón kívül, a Balsa és Gávavencsellő között lévő János-tó hajókikötő is kínál horgászati lehetőséget. Körülöttünk kisebb-nagyobb távolságban több kedvelt kirándulóhely található. Ezekről részletesebb információ a látnivalóknál olvasható. Vendégházunk a falu szélén, de mégis lakókörnyezetben van ezért hangos rendezvények tartására nem alkalmas.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!